Innholdsfortegnelse:

Anonim

Frivillig utilsiktet dødsfall og forsvarsforsikring kalles ofte AD & D forsikring. Det er ikke vanlig livsforsikring, og det er ikke knyttet til helseforsikring. Det er en tilleggsform for forsikringsdekning som betaler fordelene ved dødsfall eller visse permanente fysiske funksjonsnedsettelser som følge av en ulykke.

AD & D forsikring har spesifikke bestemmelser for ulykker

Frivillig Forsikring

Når en arbeidsgiver tilbyr forsikringsprogrammer der en arbeidstaker kan velge å registrere, blir disse over-the-basic tilbudene ofte kalt frivillige forsikringsprogrammer. Disse programmene, som tilbys som et tillegg til subsidiert forsikring og betalt av den ansatte, hjelper deg med å eliminere arbeidspensjonspakken. I mange tilfeller tilbyr selskaper slike programmer til ansatte og inkluderer deres påmeldte avhengige.

Ulykkesfare

Tilfeldig dødsdekning er livsforsikring som bare utbetales ved dødsfall fra utilsiktede årsaker. Forsikringen betaler en tilskrevet person mottaker dersom den forsikrede dør i en ulykke. Forsikringen betaler en fordel for den registrerte personen dersom en dekket avhengig dør i en ulykke.

Dekket utilsiktet død inkluderer vanligvis ulykker som forekommer hvor som helst, inkludert under reise og betaling i tillegg til annen dekning som den registrerte personen kan ha. Det er viktig å lese og forstå vilkårene og utelukkelsene fra forsikringen for å vite hva som er og ikke dekkes.

Utilsiktet demontering

Politikkbestemmelsene spell ut hva som utgjør uhellssammenheng. Ofte vil dismemberment-ytelsen betale en del av den utilsiktede dødsfordelen for ulykker hvor den registrerte personen eller registrerte avhengige ville lide tap av noen eller alle lemmer, bli lammet, miste syn, hørsel, tale eller bestemte kombinasjoner av skader som hemmer mobilitet og aktiviteter i dagliglivet. Som med utilsiktet dødsforsikring, bør den person som registrerer, forstå vilkårene, begrensningene og utelukkelsene fra forsikringen.

Ekstra fordeler

Noen frivillige AD & D forsikringsplaner har ytterligere deksler som kan være attraktive for å planlegge kjøpere. En av disse er kjent som akselerert dødsfordel. Hvis den forsikrede er diagnostisert med sykdom som begrenser sin forventede levetid til ett år eller mindre, med andre ord hvis han har en terminal sykdom, kan han få livsforsikringspenger i løpet av livet. Balansen av ytelsen utbetales til mottaker etter hans død.

En annen fordel som er tilgjengelig i enkelte stater kalles en utdanningsfordel. Det betaler et beløp av den forsikredes livsforsikringsfordeler mot en avhengighets utdanning i et begrenset tidsrom dersom den forsikrede dør i en ulykke mens han er omfattet av planen.

Andre muligheter kan være å betale et ekstra beløp dersom den forsikrede dør i en bilulykke mens du bruker et sikkerhetsbelte. Enda betaler en annen for tilbakestilling av rester hvis den forsikrede dør langt hjemmefra.

Anbefalt Redaktørens valg