Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du selger eller på annen måte overfører eierskap til fast eiendom, vil du vanligvis bruke en transportdokument, som er et juridisk dokument som overfører eiendomsmegling fra en part til en annen. Avhengig av situasjonen må du bruke en bestemt type transporthandling.

Det er flere forskjellige gjerninger som formidler eiendomsrett.

Garantiavgift

En garanti gjerning er den typen gjer en eier bruker til å overføre fast eiendom. En garantivirde hevder at utsteder eier eiendommen, har rett til å selge den og velger å overføre all sin interesse i eiendommen til mottaker av gjerningen. En garanti gjerning er den sterkeste gjeldende transportform tilgjengelig.

Avslutt kravsverk

En opphavsrett til gjerning ligner en garantisak fordi utstederen av gjerningen bruker den til å overføre all sin interesse for en eiendom til en annen part. Utstederen av en opphavsrett gjør imidlertid ikke krav på eierskap av eiendommen eller rett til å overføre eiendommen. Denne typen transportgjennomgang brukes når eierskap av en eiendom er i strid.

Gjerningens gjerning

En tillatelse er en formidling som overfører eierskap av fast eiendom til en administrator som gjør det mulig for den nåværende eieren å fortsette å bruke eiendommen. Imidlertid beholder forvalteren rett til å avskrive på eiendommen om nødvendig. Långivere kan bruke denne typen gjerning for å sikre deres interesse for fast eiendom til låntakeren betaler tilbake lånet.

Gjerningsloven

Når en låner betaler saldoen på et boliglån, kan utlåner utstede et gjerningslover. Dette er et dokument som avbryter långiverens gjerningsakt og tilbakekaller långiverens interesse for eiendommen. De fleste stater krever långivere å utstede en gjerning om utgivelse innen en viss tid etter at låntakeren har tilbakebetalt lånet.

Mottaker gjerning

En begunstigende gjerning er en transportseddel som overfører eierskapet av fast eiendom til en mottaker i tilfelle den nåværende eierens død. Denne typen gjerning gir ingen interesse for eiendommen til mottakeren mens den nåværende eieren er i live.

Anbefalt Redaktørens valg