Innholdsfortegnelse:

Anonim

Miami er en levende, livlig by som ligger på den sørøstlige kysten av Florida. Miami har en blomstrende underholdningsscene, og tilbyr muligheter til skuespillere, musikere, kunstnere og modeller. De fleste av de store modelleringsbyråene har kontorer i Miami og konsekvent scouter ny talent blant Miamis glimrende steder. Å bli en modell i Miami krever utholdenhet, engasjement og evnen til å skille seg ut i mengden, som i Miami kan være en skremmende oppgave.

Skritt

Forbered deg fysisk. Avhengig av delsettet av modelleringsindustrien der du vil jobbe, må du møte visse fysiske parametere. For eksempel er pluss størrelse modelleringsarbeid generelt for modellstørrelser 10 til 16; rullebane arbeid er vanligvis reservert for modeller 5 fot 11 inches og høyere. Du må kanskje miste eller legge vekt på å appellere til hvilket segment av bransjen du vil modellere i, og sørg for at du har spilt opp dine andre funksjoner så godt du kan. Hold opp med utseendet ditt, inkludert riktig grooming, og kle stilig og elegant, men ikke så provoserende eller søppel.

Skritt

Be en fotograf til å hjelpe deg med en portefølje. Du kan finne en fotograf som spesialiserer seg på modelleringsindustrien gjennom en modelleringsressurs, for eksempel Model Mayhem-nettsiden. En aspirerende modell bør alltid ha en oppdatert portefølje klar til å vise en potensiell agent eller modelleringsscout. Selv om dette krever en upfront-investering, skiller en profesjonell portefølje deg fra andre amatørmodeller.

I Miami er det mange steder du kan gjøre porteføljeskudd, inkludert South Beach langs vannkanten eller sentrum blant høyhusene og de eklektiske museene. Ta kort kjøretur til Everglades National Park for natur shorts eller besøk en av marinaene for noen få skudd blant imponerende yachter og båter.

Skritt

Send inn hodeskudd til lokale modelleringsbyråer. Blant de store byråene med kontorer i Miami tilbyr Wilhelmina Miami aspirante modeller et skudd til suksess med en åpen samtale hver torsdag fra kl. 14 til 4, fra november 2010.

Byrået foreslår at aspirerende modeller bringer to hodeskudd og en kroppsskudd. Ekstra byråer i Miami inkluderer Next Model Management, Prestige Modeller og Talent, Plus Modeller og Elite Model Management Miami. Det skal imidlertid bemerkes at ikke alle byråer aksepterer nytt talent til enhver tid, selv om det er absolutt verdt det å sende en porteføljeskudd bare i tilfelle.

Skritt

Delta i åpne samtaler. Skru av klassifisert eller underholdningsseksjonen av lokale publikasjoner, for eksempel "The Miami Herald" og "Miami New Times", så vel som bransjehandelspublikasjoner i området for modelleringssamtaler. Mens disse anropene kan resultere i en konsert, må du være oppmerksom på at de vanligvis er til stede av tusenvis av håperfulle modeller, noe som gjør det vanskelig å skille seg ut.

Skritt

Sosialiser og nettverk så mye som mulig. I Miami kan den gjennomsnittlige borgerne hobnob med kjendiser og VIPer omtrent hvilken som helst natt i uken på de lokale barene, klubbene, alpinanleggene og hotellene og restaurantene. Jo flere personer du kan møte, særlig de som er legitimt involvert i modelleringsbransjen, desto mer sannsynlig er det at du blir oppdaget av en talentspeider eller få en mulighet fra et byrå til å delta i et privat avstivningsanrop.

Anbefalt Redaktørens valg