Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kjæledyr er familie. Kjæledyr er de som rir eller dør i våre liv som ikke dømmer oss, roper på oss, tror vi er uansvarlige, eller forteller oss å ringe hjem mer (ahem, mamma). Dyr fullføre våre familier. Noen ganger er kjæledyr våre bare familie. De er et flott tillegg til livet, men de kommer til en pris. Som kjæledyrseier er det viktig å budsjettere riktig for livet. Hvis du er som meg, kan du splurge litt her og der på poochen din (med god grunn!). Her er fem ting som er absolutt verdt splurge.

1. Mat

Et bilde lagt ut av ThreeDogBakery Plaza & Leawood (@threedogbakery_plaza_leawood) på

Husdyr kan også ha spesielle diettbegrensninger. Hunden min har en superfølsom mage og måneder med vanlig kjæledyrbutikkmat (korn og alle) betydde at han aldri kunne bli vanlig. Vi endelig gikk til en spesialitet dyrebutikk der vi fant noen fantastiske (men dyrt!) Mat. For kjærligheten til kjæledyrets kjepp, måtte vi splurge på mat.

2. Vet regninger

Et bilde lagt ut av Furiends Forever Inc (@furiendsforever) på

Dette er en vanskelig å spare på. Vi har en premieplan for hunden Miles, som er en månedlig avgift i bytte for rabatter på vaksinasjoner, kontroller og medisin - men hva skjer når han svelger noe han ikke burde ha? Du må få røntgenstråler. Hei, $ 400 helt forsvarlig utgift!

3. Dag leir

En video lagt ut av ohteffymae (@ohteffymae) på

Min mann og jeg jobber begge i løpet av uken og kan ikke alltid komme hjem for å ta vår pooch på turer. Skriv inn: Doggie Day Camp. Doggie camp er ganske mye et gigantisk lager med falske gress og kiddie bassenger hvor hunden vår går to ganger i uken i 8 timer. Han sover deretter for de andre 5 dagene av ukene. Det er magisk. Det er dyrt. Det er verdt det.

4. Behandler

Et bilde lagt inn av MOCHI | hundemodell i NYC (@mochiandthecity) på

Melkbeiner er ikke super gode for hunder. Den syntetiske bacon behandler for hunder har kreft forårsaker kjemikalier i dem. De er billige, men de er farlige. Bedre å holde fast på økologisk, naturlig godbit (de er rimelige hvis du kjøper bulk) som gjør kjæledyret ditt sterkt og sunt.

5. Grooming

Et bilde lagt ut av Sydnees Pet Grooming (@sydneespetgrooming) på

Den dovne personen i meg tenkte på denne. Vi har prøvd 100 ganger for å få hunden vår inn i badekaret for å gi ham et bad. Han kjemper og rister og vri ut av vårt grep hver sjanse han får. Mengden innsats det tok for å få vår pupp et eget bad på egen hånd var utevekt av kostnaden for en skikkelig grooming på kjæledyrsalongen. Verdt det!

Anbefalt Redaktørens valg