Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeiders erstatningskrav kan være de vanskeligste og tidkrevende tilfellene. En skadet arbeidstaker opplever vanligvis stress, frykt, sinne og smerte.Det endelige målet er at den skadde arbeideren skal få all behandling som trengs for sin skade uten å betale for den ut av sin egen lomme. Noen ganger er et oppgjør den eneste måten å oppnå dette resultatet på.

Smerten av skade kan forverres fra stresset av en arbeidstakerens erstatningskrav.

Usikker utfall

Den vanligste situasjonen for å vurdere oppgjør er om en skadet arbeidstaker er usikker på resultatet av hans krav. For eksempel, hvis en advokat eller en dommer forteller en arbeidstaker at han har en 50 prosent sjanse eller mindre å vinne, vil han sannsynligvis utforske oppgjøret. Dette ville sikre betaling av alle medisinske regninger knyttet til skaden og eventuelle tapte lønninger. Det er en sikrere løsning på et krav.

Medisinsk tilstand Stabil

De fleste tilfeller er klare til bosetting når en skadet arbeiders forhold er stabile og han trenger ikke lenger behandling. På dette tidspunktet er alle medisinske regninger vanligvis betalt og det endelige spørsmålet er om det er permanent uførhet knyttet til skaden. Det er vanligvis økonomisk gunstig for både skadelidte og arbeidstaker å bosette seg på fast bestemt sum penger for å lukke kravet.

Påstand nektet

Sett deg for å hente kostnadene ved kravet.

Noen ganger kan selv de mest medisinsk støttede arbeidstakerens erstatningskrav bli nektet. Det neste skrittet er at den skadde arbeideren skal appellere. Når du har klaget på et krav, får både arbeidsgiver og skadelidte advokater. I et forsøk på å unngå dyre advokatsalærer, arbeider partene for et oppgjør. Også, hvis den skadde arbeideren har en veldig godt støttet sak, vil arbeidsgiveren tilby et oppgjør for å unngå å betale den skadede arbeidstakers advokatavgift eller renter på utmerkelser.

Slutt Forholdet med arbeidsgiver

Arbeidsgiveren forfølger typisk bosetting i stedet for den skadede arbeideren. Hvis et krav er lengre og tvilsomt, kan arbeidsgivere tilby den skadde arbeideren en stor sum penger i stedet for å lukke kravet til å lukke og den skadde arbeidstakers frivillige pensjonering. Dette innebærer vanligvis at den skadede har signert utgivelse av alle krav mot arbeidsgiveren, som avslutter forholdet mellom de to partene og unngår eventuelle fremtidige arbeidslovdrag.

Anbefalt Redaktørens valg