Innholdsfortegnelse:

Anonim

En bekymring for de som er eldre eller som har en eldre elsket, er hvordan de skal dekke begravelseskostnader. I Georgia, kan du være kvalifisert til å motta hjelp fra statlige kontorer. De som ikke er kvalifisert for statsstøtte, kan fortsatt få hjelp fra andre organisasjoner, jobbe med begravelsesdirektører for staten og vurdere alternativer til vanlig begravelse.

Statlig bistand

De som trenger hjelp med kremering eller begravelse i Georgia, bør kontakte deres fylke grenen av Department of Human Services, divisjon for familie og barn tjenester (DFCS). DFCS lister hvert fylkeskontor gjennom delen "Fylkeskontorer" på nettstedet. Når du har kontaktinformasjonen til ditt lokale kontor, kan du finne ut av DFCS-representantene hvilken støtte som er tilgjengelig for deg. Fond for begravelseshjelp gjennom Georgia DFCS varierer fra år til år basert på statsbudsjettet.

Bistandsorganisasjoner

Utenfor DFCS, gir uavhengige organisasjoner hjelp til de som trenger begravelseshjelp under bestemte omstendigheter, eller som ikke kvalifiserer for hjelp via DFCS. Et primært eksempel er Memorial Society of Georgia. Denne organisasjonen, som er basert på Atlanta-området, krever at du betaler et gebyr for medlemskap før du kan motta hjelp, men avgiften er ganske lav - $ 35 fra 2011. Samfunnet takket være gebyr for en enkel kremering på $ 1.095 i 2011; det dekket enkle begravelseskostnader på $ 2.050. En annen organisasjon er Children's Burial Assistance, Inc., som gir hjelp med kostnader knyttet bare til begravelsen av mindreårige barn.

Statlig begravelsesdirektør

En av de beste stedene å få hjelp med begravelsesutgifter er Georgia Funeral Directors Association. Denne gruppen viser alle begravelsesdirektørene som er medlemmer av GFDA. Gjennom denne organisasjonen kan du finne ut hvilke ledere som vil utarbeide rabatter eller betalingsordninger. Direktørene kan også gi deg informasjon om hva du gjør og trenger ikke å inkludere i Georgia begravelse etter lov, da de er lovkrav for å opprettholde disse bestemmelsene.

betraktninger

Som i enhver annen stat, kan hjelp til begravelseskostnader være tilgjengelig gjennom dine lokale kirker og sykehus. Du vil kanskje også vurdere å donere kroppen for vitenskapelig forskning, da kunnskapen som leger og laboratoriearbeidere får gjennom studiet av liket, kan la noen gode komme av døden. I tillegg har Georgia gjort endringer i hvordan begravelseshjelpen behandles gjennom Medicaid. På utgivelsestidspunktet kan du ekskludere bare $ 1500 av begravelseskostnadene dine.

Anbefalt Redaktørens valg