Innholdsfortegnelse:

Anonim

Skritt

Gå til den offisielle nettsiden til Florida Department of Revenue for eiendomsbedømmeres kontaktinformasjon etter fylke. Kontroller den offisielle nettsiden til hver vurderer; noen tilbyr eiendomsinformasjon online. Ta kontakt med fylkeskvitteringskontorene som ikke har et online søk, og be evaluatoren for å sjekke om eiendommer eid av debitor. Lag en liste over alle fylker debitor eier eiendom i.

Skritt

Gå til domstolens kontor i retten som gav dommen. Be om sertifiserte kopier av dommen for hvert Florida fylke på eierskapslisten.

Skritt

Besøk innspillingsdivisjonen til hvert fylkeskontorets kontor på banen. Send den sertifiserte domkopien i hvert fylkeskontor på listen. Be om en dato-stemplet kopi for opptak.

Skritt

Besøk den offisielle nettsiden til Florida Department of State. Last ned og skriv ut "Dommens Lien-sertifikat" -skjema. Finn juridisk rente for dommen. Sjekk interessetabellene på Florida Department of State offisielle nettside for renter etter dommerår.

Skritt

Fullfør dommedlemmen. Du må inkludere navn og adresse på alle skyldnere på dommen; navn og adresse på dommens kreditor og hans advokat beløpet forfalt og den lovlige rentesatsen; og dommen saksnummer, rettsdato og opptaksdato.

Skritt

Tegn og dato skjemaet. Fest en sjekk eller postanvisning som betales til "Florida Department of State" for arkiveringsavgiften. Gebyret er $ 20 per 2011 for en lien med engangs skyldner.

Skritt

Send "Dommens Lien-sertifikat" -skjema til Statens departement; Divisjon av selskaper; Dommens Liens; Postboks 6250; Tallahassee, FL 32314.

Anbefalt Redaktørens valg