Innholdsfortegnelse:

Anonim

Milliarder dollar i uopptjent eiendom samler støv hvert år i de uoppfordrede eiendomsdivisjonene som opprettholdes av statlige myndigheter over hele landet. Mange av de eiendelene som ikke blir hevdet hvert år, inkluderer gamle lønnsslipp, nytterefusjon, aksjer, bankkontoer og innholdet i safe. En betydelig mengde av disse ubetalte pengene tilhører folk som har dødd. Uoppfordrede penger kan lovlig hevdes av slektninger til en avdøde person.

Slægtninge har rett til uoppfordrede penger som tilhører et avdøde familiemedlem.

Uoppfordret eiendom

Den uoppfordrede eiendomsdivisjonen forvaltes av de enkelte statlige myndigheter. Det er som en gigantisk tapt og funnet avdeling. Når selskaper skylder noen penger og ikke finner personen - eller når en bankkonto går uberørt i tre år og eieren ikke kan nås - blir pengene overført til statens uoppfordrede eiendomsdivisjon. Pengene sitter i regjeringskassen til et krav er gjort av eieren eller hans arvinger. Statlige regjeringer gjør alvorlige anstrengelser for å finne eiere og slektninger av uoppfordret eiendom ved å kjøre avisannonser som viser de siste navnene til eiere av uopptjent eiendom. Noen stater oppretter selv booths på karnevaler og kjøpesentre og betaler for fjernsyn og radioannonser for å øke offentlig bevissthet om uoppfordret eiendom.

Søk Prosess

Selv om du savnet en av de uoppfordrede eiendomsbladene med et avdøde slektsnavn som er oppført på det, kan du alltid gjøre din egen undersøkelse. Lag en liste over alle avdøde slektninger du er interessert i å sjekke, inkludert deres personnummer og fødselsdato. Lag en liste over alle de statene hver av slektningene har bodd på et tidspunkt i deres liv, og kontakt statskassen eller avdelingsavdelingen i hvert av disse landene for å se om de har eiendeler i den uoppfordrede eiendomsdivisjonen som tilhører de avdøde slektninger. Alt du virkelig trenger for å kreve de uopptjente eiendelene til avdøde slektninger, er bevis på forhold som fødselsattest eller ekteskapslov.

Forsikringspolitikk

Mange livsforsikringspenger utvinnes ikke fordi familiemedlemmer ikke er klar over at retningslinjene eksisterer. Som folk lever lenger blir det mer sannsynlig at de vil eie livsforsikringspolicyer, de betaler ikke lenger premie på. Hvis de kaster politikken i en skuff og glemmer det, ville forsikringsselskapet ikke ha mulighet til å vite om policyholderen er død. Noen profesjonelle tjenester vil hjelpe slektninger med å finne uopptjent eiendom tilhørende avdøde slektninger for prosentandel av det de hjelper med å samle inn.

Ingen statue av begrensninger

Det er ingen tidsbegrensning på å kreve uopptjent eiendom fra en avdøde slektning. Alle uoppfordrede eiendommer holdes i trygge hender og kan hevdes når som helst. Staten tar aldri eierskap av pengene og tar ingen avgifter.

Anbefalt Redaktørens valg