Innholdsfortegnelse:

Anonim

En NBA-analytiker er en sports-annonsør som spesialiserer seg på basketballkommentarer, vanligvis på et kabel sports nettverk som NESN eller ESPN. Fordi det er relativt få stillinger og de har en tendens til å være høy profil, må du møte visse kvalifikasjoner for å kunne konkurrere om en jobb som en NBA-analytiker.

utdanning

Ifølge United States Bureau of Labor Statistics, de fleste individer ansatt som idrettsutøvere forfulgte en lavere college grad i kringkasting og journalistikk. BLS fremhever betydningen av sterke lese- og skriveferdigheter for suksess innen tv-kringkasting, og foreslår videre at studenter interessert i tv-kringkasting "tar kurs i radio og tv-nyheter og produksjon."

Arbeidserfaring

Mens du går på college, vil det være fordelaktig å få tidlig praktisk erfaring gjennom praktik og deltidsjobber på fjernsynsstasjoner eller andre arbeidsgivere relatert til feltet. Når de har uteksaminert høyskole, begynner de fleste individer som ender med å jobbe som profesjonelle sportsanalytikere sin karriere på lokale fjernsynsstasjoner, ofte i generelle stillinger. Ifølge BLS krever de fleste store TV-stasjoner potensielle ansatte å ha flere års erfaring.

Poise and Appearance

En viktig kvalifikasjon for de fleste jobber i fjernsyn, spesielt svært konkurransedyktige jobber som en NBA-analytiker, er at du har en behagelig stemme og utseende. I tillegg må du være helt komfortabel på kameraet, må være rolig med mange typer mennesker, og må være i stand til å tenke på føttene uten å miste poisen eller roen. Øvelse og arbeidserfaring er to gode måter å få mer komfortabel på kameraet. Offentlige talerklasser på videregående og høyskole kan også hjelpe.

Kunnskap

For å være en konkurransekandidat for en NBA-analytikerposisjon må du være svært kunnskapsrik om basketballens sport. Dette er ikke et emne undervist i skolen; heller, du må plukke tid utenfor skolen og jobbe for å sikre at du vet om NBA-poster, laghistorier, hvordan man uttaler spillernes navn og annen grunnleggende basketballkunnskap. Hvis du er en ivrig fan av basketball, vil noe av dette være den andre naturen. Et flott sted å teste og finpusse din kunnskap er NBAs nettsted.

Anbefalt Redaktørens valg