Innholdsfortegnelse:

Anonim

kreditt: @ WR36 via Twenty20

Livet skjer. Du holder deg oppe for sent; du blir sent opp med venner; du holder deg opp sent fordi du ikke kan sovne; du holder deg oppe med å se på det nye Netflix-showet, eller leser en sidespor, eller gjør hvem som vet hva. Poenget er at vi alle har netter der vi blir langt mindre enn de anbefalte hviledagerene. Men gjett hva? Morgen kommer og verden bryr seg ikke hvor trøtt du er. Du må fortsatt gå på jobb, og være et menneske, og få dine ting gjort.

Her er noen måter å sørge for at du kommer gjennom dagen.

1. Ta på deg klærne.

Du kan føle deg som slumrende i svette, men det gjør det enda vanskeligere å fake din våkenhet. Ta en dusj og kle på deg. Bruk noe du føler deg bra - og kanskje ikke så behagelig - i. Jo mer normalt du ser, jo mer våken vil du føle.

2. Borst tennene dine.

Det kan virke som en no-brainer, men det er det ikke. Hvis du er super sliten, vil du sannsynligvis ikke føle deg som noe, og det inkluderer børsting av tennene dine. Ikke gi inn, skjønt! Pensel dem. Det vil få deg til å føle deg som menneske.

3. Hold deg hydrert.

Du vil ønske å chug kaffe av gallon, men det vil sannsynligvis ha uønskede effekter - som dehydrering, noe som gjør at du føler deg mer sliten. I stedet forblir hydrert. Drikk vann, sprut vann på ansiktet ditt. Alt dette vil hjelpe i din søken etter å føle deg våken.

4. Gjør ditt viktige arbeid først.

Her er sannheten, på et tidspunkt i din søvnløsdag (sannsynligvis tidligere enn normalt) skal du brenne ut. Så kom til ditt viktige arbeid først. Det siste du trenger er å rifle gjennom en haug med meningsløse e-postmeldinger for å passere før det virkelige seriøse arbeidet selv kommer i gang.

Anbefalt Redaktørens valg