Innholdsfortegnelse:

Anonim

Juridisk er materiell eiendom en hvilken som helst eiendom, ekte eller personlig, som kan berøres. Fast eiendom består av land eller eiendom som ikke kan flyttes eller er knyttet til eiendommen, for eksempel bygninger, olje, gass og mineraler og trær. Personlig eiendom er eiendom som kan flyttes, for eksempel maskiner, utstyr og møbler. Selv om olje, gass, mineraler og trær behandles som eiendomsmegling, blir de en håndfast personlig eiendom, når de hentes ut, utvinnes eller høstes.

Fast eiendom, som et hus, kan ikke flyttes fra sitt sted. Kreditt: Jean-Nicolas Nault / iStock / Getty Images

Materiell og immateriell eiendom

Ikke alle eiendommer er konkrete. For eksempel er intellektuell eiendom, ideer og god vilje, som er verdien av en virksomhet utover sine eiendeler, all immateriell eiendom som kan eies, men mangler fysisk substans eller eksistens. Internal Revenue Service skattlegger ikke ideer eller tanker før den immaterielle eiendommen overføres, overføres eller selges, og det blir da skattepliktig. Når en ide er patentert eller opphavsrettslig beskyttet, for eksempel med en oppfinnelse eller bok, blir ideen håndgripelig og kan derfor inntektsføres og inntektene fra salg blir beskattet.

Fast eiendom

Fast eiendom, eller fast eiendom, er materiell eiendom som er ubebodd. Ting som olje, gass, edle metaller og stående tømmer er alle en del av landet. Men hvis stående tømmer fjernes, blir det materiell personlig eiendom. Hvis du selger tømmeret, blir salget behandlet som en gevinst og ikke vanlig inntekt. I tillegg er beskattningen på eiendommen basert på den verdsatte verdien av eiendommen og ikke på antatt verdi av tømmeret eller annen naturressurs på eiendommen.

Materiell personlig eiendom

Materiell personlig eiendom er i hovedsak enhver eiendom som kan flyttes. Noen sier skattemessig personlig eiendom. For eksempel kan en bonde i en stat med personlig eiendomsskatt betale skatter på hans kjøretøy, gårdstraktor og storfe. Andre stater har en skatt på forretnings personlige eiendeler som utstyr, kjøretøy og datamaskiner. Metoden for beskatning er basert på en prosentandel av verdien av eiendommen.

Forretninger vs Individuell Real og Materiell Eiendom

Den primære forskjellen mellom forretningseiendom og enkelt eiendom er metoden for beskatning og staten der eiendommen er lokalisert. Så om du tenker på å starte en bedrift eller planlegger å kjøpe en ny fartbåt, sjekk statens lover om beskatning. Du kan bli utsatt for en skatt på din virkelige og materielle personlige eiendom som du ikke hadde forventet.

Anbefalt Redaktørens valg