Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kjøpe et mobilhjem er en viktig beslutning, da du sannsynligvis vil bo i enheten i betydelig tid, og siden en investering i hjemmet kan være betydelig. Når du kjøper et brukt mobilhjem, forhindrer du fremtidige problemer ved å stille de riktige spørsmålene.

Sørg for at mobilhome ligger på fast bakke.

Elektrisk system

Finn ut amp-kapasiteten til mobilhjemmet. Ifølge alt rundt husets nettside er kapasiteten til eldre mobilhytter 50 til 60 ampere, og for nye mobile hjem er kapasiteten generelt 100 ampere. Dette er et viktig hensyn fordi mobilt hjem du er interessert i, kanskje ikke har nok kapasitet til de elektriske apparatene du planlegger å koble til.

Tegn på alder

Be om å inspisere hjemmet. Sett sammen din egen sjekkliste for å sikre at du ikke overser noe. Sjekk om slike forhold som mugg, rustete områder eller råtne. I tillegg må du kontrollere at isolasjonen i veggene og taket er intakt og i god stand.

slanger

Finn ut forholdene til rørledningen. Kontroller varmeisolasjonens oppvarming og avfallsisolering, som forhindrer frysing i vintermånedene. Ta en titt på forbrenningssystemet og finn ut om det er tilstrekkelig ventilasjon. Kontroller også kanalens arbeid for skade.

Jordstabilitet

Sjekk at mobilhjemmet sitter riktig på bakken nedenfor, fordi noen ganger land under enheten skifter eller synker.

Ordinasjon

Be om å se den siste kopien av lokale ordinanser om mobilhytter, og sørg for at den brukte enheten du er interessert i, overholder lokale bestemmelser.

Månedlige avgifter

Be om å se på månedlige avgifter som nåværende eier betaler for tilhengerpark hvis mobilenheten er plassert i en. Bestem under hvilke forhold gebyret kan heves. For eksempel, vil du betale mer fordi du er en ny eier?

Hvis du må lete etter land for å plassere det brukte mobilhjemmet, må du bestemme kjøpesummen eller månedsavgiften slik at du har råd til alle kostnadene forbundet med å eie det brukte mobilhuset.

Byggemateriale

Finn ut detaljer om metodene som brukes til å konstruere mobile hjemmet, anbefaler Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles.

dokumentasjon

Når du kjøper det brukte mobilhjemmet, må du sørge for at du får et tittelsertifikat for å bevise at du eier enheten. Å få tittelen er en vanlig del av en transaksjon.

Anbefalt Redaktørens valg