Innholdsfortegnelse:

Anonim

Du har kanskje mistet noen av dokumentene som inneholder informasjon om finansiering av hjemmet ditt. En gjerning eller pantbrev vil gjenspeile vilkårene i den opprinnelige avtalen mellom deg og din långiver. En boligavtale bør holdes på et trygt sted, som det kan være nødvendig for å selge bolig- eller eiendomsplanlegging. Lagring av dine originale boliglånsdokumenter i en brannfarlig filboks vil organisere og beskytte informasjonen din.

Du kan få ditt boliglån dokumenter.

Skritt

Skriv et brev til boliglånet ditt for å be om din opprinnelige boliglånsavtale. Ta med navn, adresse, telefonnummer og låne nummer i brevet. Be leverandøren om å sende din låneavtale til den viste adressen.

Skritt

Send en kopi av forespørselen til din boliglåner. Bruk sertifisert post eller en tjeneste som gir et sporingsnummer for å få informasjon om din levering.

Skritt

Ring til tittelfirmaet eller advokat som avgav avslutningen av sperringen. Be om en kopi av din opprinnelige boliglånsavtale. Spør om du kan besøke kontoret for å motta en kopi eller instruere tittelfirmaet til å sende dokumentet til adressen din.

Skritt

Gå til County Recorder kontor for å se din opprinnelige låneavtale. Sjekk avdelingsregistret for å finne eiendomsinformasjon. Betal avgift som kan variere etter fylke for en kopi av boliglånsavtalen din.

Anbefalt Redaktørens valg