Innholdsfortegnelse:

Anonim

kreditt: @ddemidchik via Twenty20

August er vanskelig og vi får det. Uansett hvor gammel du får, eller hvor etablert du er i din karriere, er det noe om August som alltid føles som om det skulle være sommerferie. Så fristende som det kan være å bare ringe det i denne måneden, kan det selvsagt føre til produktivitetshikke.

August trenger ikke å være den beste profesjonelle måneden av året, men du vil ikke at det skal være en vask heller. Og det høres ikke bra ut å føle seg hjemme i september, føler at du er på toppen av ting?

Her er noen måter å holde jobben din motivasjon opp, selv når alt du vil gjøre er å gjenoppleve dagene da sommeren ikke gjaldt noe ansvar, ingen planer og ingen bekymringer om hva som kom neste gang.

Start og avslutt dine dager tidligere.

Solen stiger tidligere og setter senere, så dra nytte av det! Hvis tidsplanen din er fleksibel, flytt så ting rundt litt. Det er lettere å våkne opp tidligere om sommeren (takk varmt vær og solskinn) og dermed helt mulig å begynne å jobbe tidligere og ferdig med å jobbe tidligere. Du bør dra nytte av sommerkvelden mens du kan.

Ta 'walking' møter.

Selv om du trenger å jobbe, er det ingen grunn til at du må bli spikret til skrivebordsstolen. Hvis du har en konferansesamtale, ring inn på telefonen og ta den mens du går. Hvis du har et personlig møte, foreslår du å gjøre møtet mens du går gjennom en park. Kom deg ut når som helst, men du kan.

Lag en daglig gjøremålsliste.

Dagene kan trekke på hvis de ikke er strukturert, og hvis mange mennesker på kontoret er ute på ferie, kan stillheten ytterligere hindre potensiell produktivitet. Skriv deg en mini-oppgaveliste hver morgen, og fyll den med de tingene du trenger å få gjort den dagen. Hold fokus, hold deg sentrert, og få din til-dos ferdig.

Kle på delen

Det er sannsynligvis forførende å bli ultra casual nå at det er sommer, men ikke. Hvordan du kle på effekter hvordan du føler deg, og hvis du er kledd på stranden, vil du ønske du var på stranden. Hvis du er kledd på en super-produktiv kontorsdag, gir du opp for en.

Sett et august-mål.

Du kan finne deg selv med litt ekstra fritid denne måneden, så sett noen mål for deg selv. Er det en hobby du vil ta opp? En klasse du vil ta? En bok du vil lese? Hold deg produktiv, men diversifiser dine aktiviteter. Og nyt fritiden ved å gjøre noe som gjør at du føler deg stolt av deg selv.

Anbefalt Redaktørens valg