Innholdsfortegnelse:

Anonim

Som navnet antyder, fungerer trådløst Internett uten en kablet ruteren eller et modem. Selv om du kanskje gjetter at trådløst Internett er dyrt, er det noen måter at du kan finne denne tjenesten billigere enn du trodde. Faktisk kan trådløst internett være den samme prisen som vanlig Internett, fordi du kan slå en hvilken som helst Internett-tilkobling til en trådløs forbindelse med riktig utstyr.

Trådløst Internett fungerer bra for bærbare datamaskiner.

Skritt

Ring lokale kabel-, DSL-, Internett- eller telefonselskaper. Spør om noen aktuelle spesialtilbud de har for trådløst internett. Noen ganger kjører selskaper spesialtilbud om sommeren eller høsten, eller til og med de døde om vinteren, for å prøve å få nye kunder. Hvis du ringer til nok selskaper, kan du finne billig trådløst.

Skritt

Registrer deg for en billig Internett-tilkobling som er kabel, DSL eller bredbånd. Handle med lokale Internett- eller telefon- eller kabelbedrifter til du finner en av disse tilkoblingene. Hvis du er ute etter noe billigere, vil du sikkert finne gode tilbud på bredbånds- eller DSL-Internett.

Skritt

Kjøp et trådløst modem for din nye DSL-, bredbånds- eller kabel-Internett-tilkobling. Selv om Internett er teknisk kablet, sender det trådløse modemet det til datamaskiner i hele hjemmet ditt eller på arbeidsplassen. Hvis du ikke finner et billig trådløst modem, kjøp et vanlig modem, og kjøp en billig trådløs ruter. Du kan koble den trådløse ruteren til modemet ditt og bruke den til å sende et trådløst signal til datamaskinen.

Anbefalt Redaktørens valg