Innholdsfortegnelse:

Anonim

American Motorcyclist Association, eller AMA, ble etablert i 1924 for å beskytte motorsyklisters rettigheter. Det er den største motorsykkelorganisasjonen i verden. Målet med AMA er å fremme trygg og morsom motorsykkel ridning for alle individer, enten det er konkurransedyktig eller rekreasjonsmessig. Lønnene til AMA motorsykkel racers inkluderer racing priser, industri bonus priser og sponsorater.

AMA motorsykkel racers bli betalt for å vinne løp og fremme utstyr.

AMA Racing-premier

En del av en AMA motorsykkel racerens lønn kommer fra premiepengene vant på hvert løp. Det er 17 AMA supercross løp i en motorsesong, og hver spiller betaler ut en annen veske. I 2009 var AMA supercross vesken for 450-klassen en $ 12.000 utbetaling for vinneren, og en $ 550 utbetaling for rytteren som ble ferdig med 30. AMA supercross vesken for 250-klassen var en $ 2500 utbetaling for en første plassering og $ 230 for en posisjon 30 ferdig.

Industri Bonus Award

En annen del av en AMA motorsykkel racer lønn er penger mottatt fra industrien bonus priser. Disse priser er gitt av selskaper til ryttere som bærer sine varer. Disse rytterne må bruke varene under løpet og vise navnet på selskapet. I 1999 viste AMA Bonus Award-oppføringene at i den aller beste klassen av racing var den høyeste industrien bonus-prisen for en første plassering $ 7 800. Rytteren hadde rett til denne bonusprisen, sammen med vinnerens veske.

En endelig komponent til en AMA motorsykkel racerens lønn tjener penger gjennom kampanjer. For å få disse sponsorene, må kjørere selge seg til sponsorer. De må forklare sponsorer hvordan de kan selge sine produkter, samt oppnå høy rangering på løp, fordi sponsorer vil vise annonser som sier at syklistene bruker sine produkter plassert først. Tidligere har disse sponsorene samlet flere totaler på $ 80.000 i året til racere som bruker disse produktene.

Jobbutsikt

Enhver person kan bli en AMA motorsykkel racer. Det er ikke en lue på antall personer som kan løpe. For å kunne leve som en racer, må en person imidlertid plassere seg høyt i rangeringen. Dette er vanskelig, fordi bare noen få personer kan plassere i et løp. Det er mange profesjonelle og ikke-profesjonelle løp i USA hvert år, og involverer hundrevis av deltakere. Utbetalingene i disse løpene varierer vanligvis fra $ 12.000 til $ 230 per løp. En person som plasserer 30 i hver av 17 AMA-løpene, vil bare gjøre rundt $ 3,910 i året.