Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hydroponics er en evolusjonerende metode for dyrking av planter uten jord. I en hydroponisk vekstoperasjon leveres vann og næringsstoffer direkte til plantens røtter gjennom et medium beriket med næringsoppløsning. Planter dyrket av hydroponiske metoder kan dyrkes på mindre plass, er klar for høsting raskere og produsere større avlinger enn de som dyrkes ved tradisjonelle metoder. Hydroponiske dyrkere kan installere en liten hydroponisk hage hjemme eller et gigantisk hydroponisk system for kommersiell avling.

kvalifikasjoner

Hydroponisk oppdrett utvikler seg raskt til en av de mest vellykkede landbruksprofessene. Selgeren må følge opp lys-, vann- og næringsstoffsystemene som benyttes i hydroponiske voksende systemer. En produsent må være oppmerksom, detaljorientert og flink til å måle og anvende voksende løsning, kontrollere temperaturer i voksenrommet og opprettholde oksygen, CO2 og fuktighetsnivå. En bakgrunn i hagebruk, jordvitenskap, biologi eller kjemi er nyttig.

Hydroponic Crops

Hydroponiske voksende systemer tillater produsenter å heve alt fra tomater til marihuana, raskt og uten bruk av skadelige herbicider, plantevernmidler og giftige kjemikalier. Forbrukerne er villige til å betale en premiumpris for naturlige, økologisk dyrkede produkter. En CNBC-spesiell rapport, Marijuana By The Numbers, sier at "hvis lovlig vil marijuana være en $ 40 milliarder dollar i en årgangsindustri i USA. Selv om det ikke er så populært som alkohol eller tobakk, har marihuana blitt en del av landets sosiale stoff Noen 30 millioner amerikanere forbruker cannabis i gjennomsnittlig år. Decriminalized i 11 stater og lovlig for medisinske formål i 14, er marihuana ikke lenger ansett som en fiende av folket i mange kvartaler. " Vekstpotensialet for hydroponiske dyrkere er ubegrenset. Selv om det er gode fortjenestepotensialer i voksende tomater, forventes medisinsk marihuana dyrking snart å tegne seg for det største segmentet av hydroponiske dyrkede avlinger.

Utdanning og opplæring

I hjemmet er gartnere som er villige til å studere og forstå konseptene hydroponics, effektivt og rimelig å opprettholde en produktiv hjemmehydroponisk enhet. Hydroponisk voksende utstyr, lys og næringsstoffer er tilgjengelige for kjøp online eller fra spesialforretninger som tilfredsstiller behovene til småskala dyrkere. Personer som ønsker å forfølge en karriere som hydroponiske dyrkere, kan delta på universiteter eller samfunnskollegier for å oppnå grader innen hagebruk, landbruksledelse eller jordfag.

Inntekt

Hydroponisk vekst inntekt kan variere vesentlig avhengig av en rekke reduserende faktorer, inkludert typen av planteoppdretts, fluktuasjoner i markedsprisene, driftskostnadene til hydroponisk systemet og andre forhold som påvirker avkastningsutbyttet. FFA Agriculture Education rapporterer gjennomsnittlig årlig inntekt for hydroponic produsenter som $ 43,230.

Anbefalt Redaktørens valg