Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du mottar en bekreftelse fra forsikringsselskapet for arbeid som er fullført på kjøretøyet ditt, mottatt medisinsk behandling eller krav fra husreders retningslinjer, refunderer selskapet deg for pengene du allerede har brukt. I mange tilfeller gjør de sjekk ut til tjenesteleverandøren og deg selv. I så fall er det ulovlig å sette inn sjekken i kontoen din, da det ville kreve at tjenesteleverandøren ble smurt.

Hvis du bestemmer deg for å kjøre med en stor pute og bruke pengene, bryr forsikringsselskapet seg ikke om.

Typer på krav

Du mottar sjekker fra forsikringsselskaper for en rekke ulike typer krav. Hvis du har hatt husbrann eller andre boligeier tap, betaler selskaper deg sjekken, spesielt hvis du krevde tjenestene til flere forskjellige typer entreprenører, eller de sjekker ut til deg og entreprenøren. Hvis du fortsatt skylder penger på huset eller kjøretøyet som er skadet, gjør forsikringsselskapet normalt sjekken til deg og ditt utlånsfirma. Mesteparten av tiden sjekker fra helseforsikring gå direkte til leverandøren slik at du sjelden får en sjekk med mindre du allerede har betalt regningen.

Kontroller gjort til deg

Bedrifter gjør ofte sjekken til den enkelte som holder retningslinjene, og forventer at de legger det inn i en kontokonto og deretter betaler regningen. Hvis selskapet gjør sjekken til deg, er det ingen lov mot å deponere den og bruke den andre steder. Det er imidlertid andre konsekvenser for å gjøre det.

Sjekk begge deler av deg

Med mindre en bankteller gjør en feil, aksepterer sjekken for innskudd, vil du ikke kunne sette pengene i kontoen din, med mindre begge parter signerer sjekken. Hvis du forfalter signaturen til tjenesteleverandøren, bryter du loven, siden det er forfalskning. Banken kan også stille spørsmål om innskuddet hvis det har begge signaturer siden svært få tilbydere vil signere baksiden av sjekken og gi den tilbake til deg på grunn av frykt for ikke å motta betaling.

Andre problemer

Hvis sjekken var i ditt navn og du bruker den til andre formål, vil du ikke gå i fengsel. Det er imidlertid andre konsekvenser når du gjør det. Leverandøren krever fortsatt betaling, akkurat som du forventer betaling når du går på jobb. Når de ikke mottar det, kan de saksøke deg for en dårlig gjeld. Når de vinner drakten, kan de sette en lien på eiendom, pynte lønn eller legge til en bankkonto for å gjenopprette pengene du skylder dem.

Ingen jobb, ingen problem

Hvis du velger å ikke reparere og bare kjøre bilen med en rynket dør eller bøyd fender, bruker du pengene på andre ting i stedet, det er ikke et problem så lenge du ikke skylder på det. Verdien av bilen faller dersom den har skader. Forsikringsselskapet har ikke tap på grunn av verdifallet; du gjør. I virkeligheten er alt selskapet gjør, og refunderer deg for verdifall på grunn av tap.

Anbefalt Redaktørens valg