Anonim

kreditt: @ hellomikee / Twenty20

Overdinking enkle ting til de er umulige er det enkleste i verden. Det kan holde deg fra oppgaver så små som å gjøre oppvasken eller like stor som å spare for pensjonering. Du har imidlertid noen raske veier rundt det, skjønt.

Skriver for Leilighetsterapi, Ashley Abramson deler et dypt enkelt og dobbelt effektivt triks for å både få deg til å spare mer og kutte ned på unødvendige utgifter. Det er ingen bullet journal for å opprettholde, ingen app å oppdatere, og ingen sosiale nettverk for å varsle. Faktisk trenger du ikke engang å endre utgifter vaner hvis du foretrekker det.

Det er bare en regel: For hvert ikke-essensielt kjøp du lager, samsvarer beløpet og sokker det bort i en sparekonto. Hvis du bruker noen få dollar på en fancy kaffe (det er jo viktig å behandle deg selv), det er ingen grunn til å føle seg skyldig. Du vil mate det inn i banken din (eller til og med en automatisk besparelsesapp, som Acorns) og så kan du gå om dagen din.

Denne metoden setter deg opp for suksess på flere måter. En, prosessen med lagring blir en automatisk del av din daglige rutine. Alt du kan automatisere tar press på deg og letter beslutningsutmattelsen som kan snakke opp det beste av planene. Hvis du legger til i vanlige dedikerte bidrag, kan besparelsene dine snøball over tid. To, som holder oppmerksom på uønskede kjøp, gjør at du vurderer hvor mye du virkelig trenger å gjøre dem. Hvis du pause lenge nok til å tro at du kan lage en kaffe til deg selv hjemme, vil du spare deg selv noe på en eller annen måte.

Anbefalt Redaktørens valg