Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kredittforeninger er finansinstitusjoner som tjener samme rolle som en bank for forbrukere og bedrifter. Kredittforeninger er forskjellige fra banker ved at de er heleid av sine medlemmer, i motsetning til å være privateide eller børsnoterte selskaper.

Kredittforeninger tjener bankenes rolle.

Å starte en kredittforening krever oppstartskapital og et kompetent ledergruppe. Før du søker en føderal charter fra National Credit Union Administration (NCUA), bør en forretningsplan utarbeides som viser et felles bånd for potensielle kunder, økonomisk mulighet og kostnadsberegning. NCUAs National Small Credit Union Program kan bistå med planlegging av oppstartsoppgaver.

Bestemme behov og kunder base

Skritt

Organiser en komité for å etablere en kredittforening. Personer har ikke alle behov for økonomisk erfaring, men en økonomisk bakgrunn vil bidra til å etablere kredittunionen.

Skritt

Sett opp på fellesbonden for medlemskap. Kredittforeninger er begrenset i hvilken type kunder de kan søke. Et "felles bånd" vokste ut av tidlige kredittforeninger basert på samfunn som kunne overvåke medlemmets økonomiske ansvar. Et felles bånd er nødvendig for et charter og kan være basert på sted, arbeidssted eller industri, religiøst samfunn eller andre foreninger.

Skritt

Undersøk potensielle kredittforening medlemmer. Fastslå om det er nok interesse for den felles obligasjonsgruppen for å etablere en kredittforening. Lær de økonomiske behovene til medlemskapet og bruk det som en veiledning for å etablere foreningen.

Forbereder et charter

Skritt

Bestem om å søke en charter som en grunnleggende eller full service kredittforening. Grunnleggende tjenester kreditt fagforeninger gir besparelser og sjekker kontoer og små forbrukslån. De fleste nye kredittforeninger er chartret som grunnleggende kredittforeninger på grunn av lavere oppstartskostnader og mindre økonomisk erfaring i ledelsen. Full-service kreditt fagforeninger krever en mer utviklet forretningsplan og erfaren ledelse. De kan inkludere avanserte tjenester som bedriftslån, sjekke innløsninger og pensjonskontoer.

Skritt

Kontakt National Small Credit Union Program. Programmet, en del av NCUA, gir direkte hjelp til de startende kredittforeningene og de som serverer lavinntektsarbeidere. NCUA kan tilby teknisk assistanse, beste praksisstandarder og opplæringsassistanse. Programmet vil sette kredittunionen i kontakt med en lokal eksaminator.

Skritt

Leieadministrasjon og ansatte for oppstart. Kvalifisert ledelse og personale er nødvendig for drift og opprettelse av kredittunionen.

Skritt

Bestem oppstartskostnader. Oppstartskostnader må legges i forretningsplanen som er sendt til NCUA. Kostnadene inkluderer alt nødvendig personale, kontorlokaler, kontorutstyr og tjenester fra tredjepart.

Skritt

Opprett hele forretningsplanen, inkludert en liste over vanlige obligasjoner, informasjon fra kundeundersøkelser, oppstartskostnader, omløpsmidler og planer for vekst. Informasjonen vil bli vurdert av NCUA ved å avgjøre om det skal tildeles en charter.

Anbefalt Redaktørens valg