Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mange nabolag krever at du betaler inn i en huseiereforening i ditt område hver måned sammen med boliglånet ditt. Lokale forskrifter krever disse medlemmene på enkelte områder. I andre kan det være valgfritt. Noen av disse huseiereforeningene kan være for-profit-selskaper. Andre er nonprofits. Å være i kontakt med huseiereforeningen er avgjørende, da disse selskapene kan holde beboere underlagt strenge krav, som for eksempel standard for plenpleie. Unnlatelse av å følge reglene i en huseiereforening kan føre til bøter og andre uønskede tiltak.

Boligeierforeninger er opprettet og drevet av eiendomsutviklere for å opprettholde eiendomsstandarder og selge ledige eiendommer.

Skritt

Se på ditt boliglånsregning som kommer i posten hver måned. Det bør være en oppføring for huseiereforeningen, selv om det ikke er noen kontaktinformasjon. Du kan søke etter den organisasjonen online ved hjelp av en søkemotor som Bing, Yahoo! eller Google.

Skritt

Kontakt ditt lokale fylkeskontorets kontor for mer informasjon om huseiereforeningen. Du vil bli bedt om å oppgi adressen din, som hjelper deg med å finne relevant informasjon om din tilknytning. Kontoret skal også kunne gi kontaktinformasjon til huseiereforeningen.

Skritt

Ta kontakt med huseiereforeningen ved hjelp av informasjonen du har funnet. Disse gruppene har et fidusielt ansvar for sine aksjonærer å gi nøyaktig informasjon til villaeiere. Til tross for dette kan det være utfordrende å komme i kontakt med en huseiereforening. Du kan finne mer suksess i å besøke foreningens kontor direkte. Dette sikrer at du får det du trenger, da det gjør det mer utfordrende å avstå fra å svare på telefonsamtaler, e-post og brev.

Anbefalt Redaktørens valg