Innholdsfortegnelse:

Anonim

kreditt: @ duangbj / Twenty20

Hvis du bygger det, vil de komme - i det minste, hvis kundene dine finner deg. Likevel har bare 37 prosent av småbedriftseiere hevdet sin lokale forretningsoppføring på en søkemotor, ifølge Google. Det er hurtigutsnittstabellen som dukker opp til høyre for Googles søkeresultater med kart, timer, bilder og vurderinger. Når 4 av 5 personer ser opp butikker online for grunnleggende informasjon, er det bare god fornuft å ha så mye kontroll som mulig over hvordan kundene dine lærer om deg.

1. Gjør krav på oppføringen din.

Gå til Google Min bedrift og følg instruksjonene for å registrere forbindelsen til søkeresultatet. Du kan ringe (844) 491-9665 i USA mellom kl 9 og 6 Østtid, mandag til fredag.

2. Administrer dashbordet ditt.

Google har nettopp innført måter å redigere oppføringen din rett inn på søkeresultatsiden din. Du kan legge til bilder, lenke til menyer, svare på spørsmål (som ferietid) og mer. Ifølge Google prosjektleder Ranjith Jayaram, "Virksomheter med komplette oppføringer på Google er dobbelt så sannsynlig at kundenes tillit blir til, 38% mer sannsynlig å tiltrekke seg besøk i butikkene, og 29% mer sannsynlig å se et kjøp."

3. Fortsett å lære.

Ta kontakt med Få din bedrift online, Googles ressurssenter for markedsføringstips, bygge en gratis nettside, fellesskapstilkoblinger (inkludert i-person-workshops i nærheten av deg) og hurtige forretningsleser du kan få tilgang til på telefonen din.

Google er ikke det eneste spillet i byen, men det er absolutt den største. For å gi nettstedet ditt det beste materialet for hver søkemotor for å overfylle virksomheten din, se etter SEO tips for å bygge inn nettstedets backend. Til slutt, bli engasjert hos kundene dine - søkemotorer er ofte der førsteinntrykk skjer, og det inkluderer anmeldelser. Hold din lokale forretningsoppføring nåværende, vennlig og personlig. Å følge disse trinnene og integrere søk i forretningsstrategien er en rask og enkel måte å holde seg foran pakken.

Anbefalt Redaktørens valg