Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når eiendommen er kjøpt, brukes en gjerning til å fullføre og dokumentere transaksjonen. Gjerningen må oppgi navnene til selgerne, stipendiatene, kjøperne og stipendiatene. Etter at transaksjonen er fullført, blir gjerningen arkivert på offentlig post. Kjøperne vil bli lagt til eiendommens tittel. Kjøpere kan påta seg tittelen på en vis måte kjent som vesting. Vanligvis vil en fortjeneste inneholde rett til overlevelse.

Funksjon

Ulike typer innkjøp dikterer hvordan eiendommen eies og hva som vil skje med eiendommen hvis en eier passerer unna. Felles former for inntjening er felles leietakere, fellesleiere, og enslige og separate. Giftpar velger generelt å være felles leietakere med overlevelsesrett. Denne fortjenesten betyr at eiendommen er eid i fellesskap, og dersom en eier dør, vil den andre eieren overføres den avdødes andel. Kentucky hjem kjøper bør konsultere en eiendomsmegler eller advokat advokat for råd om den beste måten å ta tittel før du kjøper eiendommen.

tinglysing

Kentucky probate lov bestemmer hvordan en persons eiendom skal deles og distribueres ved hans død. Probat er generelt ikke nødvendig når en tillit eksisterer. I tillegg, dersom den avdødees totale eiendom er verdt mindre enn $ 15.000, er det ikke nødvendig med saksbehandlingen. I Kentucky begynner prosedyreproblemet ved å sende inn en petisjon med retten. Etter at retten vurderer petisjonen, må den avdøde representanten ta oversikt over eiendommen og presentere den til retten. Retten vil revidere varelageret og deretter utstede en avgjørelse for å lukke eiendommen med en endelig oppgjør. Selv om denne prosessen ikke er generelt kostbar, kan det være tidkrevende.

Overlevelsesrettens rettigheter

Implementering av rett til overlevelse på eiendommen tittelen er en måte å unngå probate domstol. Fortjenesten overfører automatisk den avdøde eieres interesse for eiendommen til den gjenstående eieren. Rett til overlevelse har forrang over sanne lover og en vilje i Kentucky. Dette begrepet kan også brukes på andre eiendeler enn fast eiendom eller land, for eksempel bankkontoer. Hvis du eller den andre eiendomsleieren ønsker å distribuere eierskapet til noen andre ved døden, bør ikke overlevelsesretten brukes.

betraktninger

Hvis det ikke er tillit etablert for en eiendom, kan en vilje brukes. Viljen må sendes til saksbehandlingsretten når søknaden innleveres. Wills i Kentucky må være signert av decedent og to vitner. Det må også anerkjennes av notarius publicus. Kriminalretten vil følge viljen med unntak av deler av boet som skal erstatte, som for eksempel overlevelsesrett.

Anbefalt Redaktørens valg