Innholdsfortegnelse:

Anonim

Noen ansatte roter med tidarkene sine for å få ekstra penger i timevis, de jobbet egentlig ikke. Ikke bare er denne oppførelsen uetisk og et forbrytelse som du kan bli sparket av, men hvis du blir fanget, kan du lande i fengsel. Krav på timer du egentlig ikke jobbet med er en form for bedrageri, og hvert år opplever ansatte som engasjerer seg i denne oppførselen seg i fengsletid.

Tidssvindel

Hvis du krever timer på tidsskriftet du ikke arbeidet med, er du skyldig i tidssvindel - endrer tidsskriftet slik at du får betalt for timer som du ikke faktisk var på jobb. Denne oppførselen dekker selskapet, da du mottar betaling under falske forutsetninger. Hvis du blir fanget, kan du bli arrestert. I tillegg bryr de fleste bedrifter brannmedarbeidere som begår svindel på tidssjikt.

Røde flagg

Tilsynsførere kan ringe til et tidsskriftsrevisjon dersom de mistenker at en ansatt endrer tidsskrifter for å få betalt for timer som han ikke arbeidet. Hvis et selskap bruker datastyrte tidsark, er endringer i en ansattes tidsskjema av en annen ofte et rødt flagg som utløser en revisjon. Hvis et tidsark er modifisert lenge etter at det er godkjent eller endret av noen som ikke har fullmakt til å endre eller godkjenne tidsark, vil det også veilede veiledere til bedrageri.

Advarsel

Hvis en arbeidsgiver mistenker tidssvindel og ikke undersøker eller ikke tar skritt mot en ansatt som forplikter seg til tidssvindel, kan rettshåndhevelse trykke på avgifter mot arbeidsgiveren som medskyldig. Selv om arbeidsgiveren ikke aktivt begikk bedrageri, ignorerer hun det, og hun kondonerer aktiviteten og hjelper den bedragerlige medarbeider seg bort med å endre tidsskriftet. Arbeidsgivere bør regelmessig revidere timelister og undersøke eventuelle uoverensstemmelser.

konsekvenser

Ansatte som forplikter tidssvindel står overfor en rekke konsekvenser. Ansatte kan møte fengsel eller fengselstid - en NSA-entreprenør i mai 2011 møtte en maksimal setning på fem års fengsel - og kan miste jobbene sine. I tillegg kan studentarbeidere som begår svindel på tvers av tid, miste en del av deres økonomiske hjelp, da en studentarbeider som gjør dette ikke kan delta i arbeidsprogrammet.

Anbefalt Redaktørens valg