Innholdsfortegnelse:

Anonim

Matstempelfordeler fordeles på husstandsbasis. Inntektene og de viktigste utgiftene til alle i husholdningen tas i betraktning når fordelene beregnes. Hvis et medlem av husstanden har dødd, må det rapporteres til det lokale byrået ditt slik at fordelene dine kan omregnes.

Du kan bruke matstempelfordeler ved din lokale matbutikk.

Beregning av ytelser

Når du først søker om matstempelfordeler, må du fylle ut papir og vise dokumentasjon som beskriver inntektene dine fra lønn og andre fordeler, og dine månedlige utgifter på ting som leie, verktøy og barnepass. Dette må gjøres for alle voksne i husholdningen. Fordelene beregnes ved å ta maksimalt tillatbar fordel for husstandsstørrelsen, minus 30 prosent av husstandens regnskapsberettigede nettoinntekter.

Endringer

Hvis et medlem av din husstand har dødd, betyr det at personens inntekt ikke lenger er en del av husholdningsressursene, men også den personen trenger ikke lenger matstempelfordeler. Derfor vil døden endre beregningen av fordelene dine. Det betyr ikke nødvendigvis at du ikke lenger vil være berettiget til å motta fordeler, men nivået må justeres ned for å ta hensyn til dine nye forhold.

Bedrageri

U.S. Department of Agriculture, som administrerer matstempelprogrammet for den føderale regjeringen, er spesielt fokusert på å minimere svindel i systemet. Det faktum at du fortsatte å kreve matstempelfordeler etter morens død, kan bare gjenspeile din mangel på kunnskap om systemet, men hvis du ikke klarer å komme frem, kan det potensielt tolkes som svindel.

Tilbakebetaling

Når fordelene er omregnet for å ta hensyn til dine endrede husholdningsforhold, kan du bli bedt om å tilbakebetale eventuelle overskytende fordeler du påstod i det siste året. I tilfelle at ytelsesnivået faktisk gikk opp, vil dette ikke være et problem, men hvis du mottok ekstra fordeler ved en feil, må du trene med ditt lokale statskontor hvordan du planlegger å tilbakebetale beløpet.

Anbefalt Redaktørens valg