Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når en eiendomsmegler eier en eiendom i Arizona, beskytter den boligeierens primære bolig fra krav fra kreditorer gjort mot boligeier. I hovedsak forbyder det kreditorer fra eierskapsrett til eiendomsretten som et forsøk på å samle inn penger på grunn av boligen. Selv om staten Arizona ikke krever at et huseier skal innlevere en Homestead-deklarasjonsskjema for å booke eiendommen, foreslår de fleste eiendomsadvokater den formelle søknaden for juridiske formål, særlig i tilfeller der boligeier eier mer enn ett fast eiendom.

Homestead din Arizona hjem.

Skritt

Hent en Homestead-erklæringsskjema. Ta kontakt med fylkeskontorskontoret eller skattekonsulentkontoret for fylket i Arizona hvor eiendommen er lokalisert, og be om en Homestead-deklarasjonsskjema (se ressurser for en utskrivbar generell Homestead-deklarasjonsskjema).

Skritt

Fullfør Homestead-erklæringsskjemaet. Fyll ut personlig og eiendomsinformasjon som er forespurt på skjemaet. Ikke signere skjemaet før du er foran notarius publicus.

Skritt

Ha skjemaet notert. Kontakt en notarius publicus og sørg for å få Homestead-erklæringsskjemaet notert.

Skritt

Send inn Homestead-deklarasjonsskjemaet. Når skjemaet er fullført og notarisert, send skjemaet til fylkeskontorets kontor slik at homesteading kan registreres i offentlige registre. Hvis du har hentet skjemaet fra fylkeskontorets kontor, er adressen for å returnere skjemaet vanligvis preprinted på skjemaet. Hvis du velger å bruke et generelt bostedskjema, må du bekrefte adressen med fylkeskommunens kontor der eiendommen er lokalisert.

Anbefalt Redaktørens valg