Anonim

kreditt: @ Lesia.Valentain / Twenty20

Bare for å få dette ut av veien: True, det er ingen flygende biler, teleporteringsenheter eller interstellære pendler, men vi har kommet langt mot et sci-fi samfunn siden tusenårsskiftet. Et av de mest fremtredende eksemplene er den snakkende hus-slash-AI-assistenten, som selv har flere konkurrerende merker, mellom Siri, Alexa og venner.

Skriv inn Google Hjem, som nettopp har kommet med noen søte oppgraderinger. En av de største endringene er for alarmsystemet. Tidligere ga du en alarm på Google Home, og ga deg muligheten til å være irriterende standardlyd. Det piping vil sikkert vekke deg, men det kan ikke være den beste starten på dagen din. Nå kan du imidlertid angi Google Home for å våkne opp med en lyd av ditt valg - inkludert favorittspillelisten din.

Den verbale kommandoen for Home er "angi en musikk / media / radio alarm på tid," på hvilket tidspunkt Home vil be om din foretrukne sang eller spilleliste. Dessverre må du gjøre dette hver gang, da du ikke kan angi det som standard - pipet vil fortsatt være innstillingen til go-to. Likevel er det ikke den eneste kule nye tingen din Google Home kan gjøre. Netflix vil også svare på talekommandoer, inkludert tilpassinger som gjenkjenner ulike brukeres stemmer.

Alt dette forutsetter at du er innenfor et enkelt Google-økosystem med alle enhetene dine, noe som kanskje er mindre utopisk enn Jetsons lovet. Men men du ser ting, vi får litt mer tegneserieaktig - og hvis det gjør livet ditt litt enklere og hyggeligere, så mye jo bedre.

Anbefalt Redaktørens valg