Innholdsfortegnelse:

Anonim

Enten de er der året rundt eller i vintermånedene, har Florida en mengde mobilhussamfunn som eies og drives av beboerne. Mange av disse samfunnene ligger på vestkysten (eller Gulf Coast) i Florida og er for beboere som er 55 år eller eldre.

Innbyggede husvognparker er enkle å finne i Florida

Oak Grove

Ligger i Engelwood, er Oak Grove et 55-årig boliger-eid samfunn med 181 steder for mobile hjem. Ligger i en lund med eiketrær, har samfunnet parkbenker spredt rundt en eiendom som ligger innen gangavstand fra en strand på Mexicogolfen. Innbyggerne nyter sitt skjermede og oppvarmede basseng, samt ulike planlagte aktiviteter som basseng aerobic, biljard og kunst og håndverk. Beboere holder danser, potthilsen middager, bingo netter, bibelstudier og kortspill i Oak Grove klubbhus. RV utleie nettsteder er tilgjengelige. Samfunnet publiserer også et nyhetsbrev for å holde innbyggerne informert om eventuelle nyheter eller kommende arrangementer.

Oak Grove 1800 Englewood Road Englewood, FL 34223 941-474-3127 oakgrovemhc.com

North River Estates

North River Estates i Tampa-området er en park hvor beboerne eier sine hjem og land. den har 97 mobile hjem nettsteder, inkludert noen med utsikt over elva. North River Estates er et 55-årig samfunn, og gir kjæledyr og har et klubbhus med et aktivitetsrom, kunst- og håndverksrom og et felleskjøkken. Parkens veier, vann og kloakk opprettholdes av Manatee County. En annen funksjon er et oppvarmet basseng. North River Estates ligger en kilometer fra butikker, banker og postkontor. Et uttak mall og Interstate 75 er to miles fra parken. Golfbaner er mindre enn fire miles fra North River Estates. Parken tilbyr 30 års finansiering.

North River Estates 7001 36th St. E. Ellenton, FL 34222 941-721-8250 northriverestatesellenton.com

Chateau Village

Chateau Village Chateau ligger på en eiendom på 40 hektar, og er et bofællesskab med 262 steder i Bradenton. De fleste av beboerne er der på sesongbasis. Det har også 14 fulle hook-ups som er satt til side for RVs på kanten av parken. For rekreasjonsopplevelse har Chateau Village et klubbhus, et oppvarmet basseng med toaletter og dusjer, shuffleboardbaner og hestesko. Planlagte aktiviteter inkluderer golf utflukter, kaffe sosialt, bowling, bingo netter, kortspill, potluck middager, bibelstudier, lunsjer og kunst og håndverk grupper. Et lagringsområde for båter og RVs er tilgjengelig for en marginal avgift. Eiendommen har også et vaskerom.

Chateau Village 612 53rd Avenue W Bradenton, FL 34207 941-755-1995 chateau-village.com

Anbefalt Redaktørens valg