Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bytte ut et tapt personnummer er enkelt gjort hvis du følger den riktige prosessen. De fleste stater tillater deg å sende dokumentasjonen eller gå personlig til din lokale personvernkontor. Ring ditt lokale kontor som er oppført i regjeringsdelen av telefonboken for å bestemme den lokale prosedyren. Du kan erstatte kortet ditt eller ditt barns kort gratis dersom det går tapt eller stjålet. Du er begrenset til tre erstatningskort i et år og 10 i livet ditt, ifølge departementet for sosial sikkerhet.

Hold ditt trygdekort på et trygt sted.

Skritt

Fullfør søknadsskjemaet for et trygdekort. Dette er skjema SS-5 og kan finnes online eller på ditt lokale kontor for trygdeordninger. Gi ditt navn, tidligere tildelt personnummer, statsborgerskap og familieinformasjon og din nåværende adresse på det utfylte skjemaet.

Skritt

Gi original, eller sertifisert av utstedende byrå, dokumenter som vil bevise identiteten din. Disse kan inneholde et amerikansk førerkort, et amerikansk pass eller et utstedt ID-kort som ikke er førerkort. Disse dokumentene må være aktuelle og om mulig ta med et fotografi.

Skritt

Vis bevis på statsborgerskap eller innvandringsstatus hvis du ikke er amerikansk statsborger. Du må oppgi et amerikansk fødselsattest, amerikansk pass, amerikansk konsulær rapport om fødsel, sertifikat for naturalisering eller sertifikat om statsborgerskap.

Skritt

Presentere den signerte søknaden og nødvendige dokumenter på ditt lokale trygdekontor for å skaffe deg nytt kort. Din søknad og dokumenter kan også sendes til et eventuelt trygdekontor. De nødvendige dokumentene vil bli returnert til deg med ditt nye kort.

Anbefalt Redaktørens valg