Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du vokser en kontanteravling på eiendommen din, kan du få den registrert som en gård med IRS. Du vil da bli utstedt et bedriftsskatt ID-nummer, som gir deg rett til visse skattefordeler. De fleste avdragene du kan ta for utstyr og utgifter, er ikke annerledes enn de som er tilgjengelige for enhver annen type virksomhet. De reelle fordelene blir sett med eiendomsskatt når du går over gården til dine arvinger.

Å ha en bedriftsskatt ID-nummer kan kvalifisere deg for visse skattemessige skattefradrag

utsettelse

Eiendomsskatteavdrag for bønder kan bidra til å holde fast eiendom i familien

Eiendomsskatt kan kreve arvinger til en eiendom for å umiddelbart betale mer enn halvparten av eiendommens verdi til den føderale regjeringen ved dødsfallet av eieren. Dette har ofte resultert i tap av familiens eiendom, som i noen tilfeller må selges for å betale denne regningen. Men de med et bedriftsskatt ID-nummer kan velge å utsette disse utbetalingene lenger enn eierne av andre typer eiendommer kan.

Minoritetsrente Rabatt

Gårdsegenskaper med flere eiere er verdsatt til lavere skattesats

Hvis en eiendom med et bedriftsskatt ID-nummer eies av flere forskjellige parter, hver med minoritetsinteresser, kan dette gi rett til visse skattefradrag. Siden en slik eiendom vil bli betydelig vanskeligere å selge på det åpne markedet enn de med bare en part av eiere, blir det gitt en IRS-rabatt, og dermed verdsatt lavere enn den faktiske prisen for eiendomsskatt, noe som resulterer i en lavere regning.

Spesiell bruk verdsettelse

Et bedriftsskatt ID-nummer gir deg mulighet til å verdsette din eiendom ved sin faktiske bruk, i stedet for mulig bruk.

Normalt, når eiendomsskatt vurderes, blir eiendommen vurdert i henhold til den mest lønnsomme bruken den muligens kan ha, uavhengig av hva den faktisk brukes til av nåværende eiere. Dette resulterer i maksimal inntektsgevinst for regjeringen. En av fordelene ved å ha et ID-nummer på bedriften er imidlertid at du kan verdsette eiendommen din i henhold til den faktiske bruken i dag, som kalles en "spesiell bruk verdsettelse."

Beholdningsavdrag

Bondegårdsegenskaper kan få bevaringslisenser som gir skattemessige fradrag.

En eiendom med et bedriftsskatt ID-nummer kan ofte skaffe en bevaringsfunksjon som begrenser den til bruk i landbruket. En bevaringsforenkling er en avtale mellom en grunneier og en stat som begrenser bruken av bestemt land innenfor visse grenser for bevaring av naturressurser. Dette blir bindende for fremtidige eiere av eiendommen også. Siden disse restriksjonene kan redusere eiendomsverdien, gir det rett til eierskapet til skattemessige fradrag.

Anbefalt Redaktørens valg