Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fotografer kan ta bilder for enkeltpersoner eller bedrifter under spesielle arrangementer, ta publisjonsbilder for kjendiser og håp, eller gi bilder til å følge med nyhetsrapporter. De fleste fotografer er selvstendig næringsdrivende deres lønn avhenger av hvor mange bilder de tar i løpet av en gitt måned. Dermed må fotografer være villige til å jobbe hardt for å selge sine tjenester hvis de ønsker å leve.

Individuell variasjon

I motsetning til tradisjonelle jobber som gir ansatte en mengde penger til å begynne, avhenger fotolønnene av den enkelte fotografens talent, portefølje og utdanning, og hvor mange klienter ansetter ham til å ta bilder i en gitt måned. Photo Galaxy sier at gjennomsnittlig fotograf gjør mellom $ 14.000 og $ 54.748 per år, som utgjør mellom $ 1,110 og $ 4,562 per måned.

utdanning

Fotografer som har tatt fotograferingskurs på høyskolenivå eller som har en grad i fotografering, har en tendens til å gjøre mer enn andre fotografer. Disse fotografene kan peke på utdanningen som ytterligere bevis på at en bestemt klient skal ansette dem. Mange samfunnskollegier tilbyr sertifikatprogrammer i fotografering. Disse programmene tilbyr fotografiske kontakter som de kan bruke til å bygge opp sine virksomheter, samt et offisielt diplom, noe som kan øke klientens tillit.

Erfaring

Som fotografer får erfaring, bygger de en portefølje av vellykkede fotografier som de kan bruke til å selge seg til klienter. Fotografistudenter må ta ulike typer fotografier for å oppfylle utdanningskrav og kan bruke disse til å begynne å bygge sin portefølje. Begynnende fotografer kan også bygge en portefølje ved å ta ulike typer fotografier alene, for eksempel hodeskudd, bakgrunn og naturbilder og portretter.

utgifter

Fotograferes lønn er avhengig av hvor mye penger de legger inn i virksomheten, i tillegg til hvor mye de blir betalt. For eksempel kan en begynnelsesfotograf som må bruke penger på kameraer, lys og annet dyrt utstyr, være vellykket nok til å tjene $ 4000 i en måned, men han beholder mindre penger enn en mer erfaren fotograf som ikke trenger å kjøpe som mange forsyninger.

Anbefalt Redaktørens valg