Innholdsfortegnelse:

Anonim

Selv om mange erfarne livstrener ikke har en coachinggrad eller sertifisering, bestemmer noen for å forfølge formell treningstrening for å fremme kunnskapen og imponere potensielle kunder. Et problem med livstrener trening er at mange programmer som hevder å være legitime, er svindel - diplom mills designet for å lure folk ut av penger, eller personlig informasjon som kan brukes til identitetstyveri. Enten du ønsker trening, eller du allerede er opplært og søker et program for å bli med som lærer, kan du unngå å bli et offer ved å lære å gjenkjenne svindel og undersøke et programs eller trenerens bakgrunn.

Høyskoler og universiteter er en potensiell kilde for legitime treningsprogrammer. Credit: Jupiterimages / Comstock / Getty Images

Skritt

Se opp for programrøde flagg som indikerer at du sannsynligvis har å gjøre med en svindel. For eksempel omprøve tilbud som inkluderer uttalelser som du kan motta en grad eller sertifisering basert på ditt liv eller arbeidserfaring, og gjenoppta innhold med liten eller ingen tilstedeværelse, kurs, eksamener eller treningstimer som kreves. Legitime programmer tar normalt opptil et år eller lengre tid å fullføre og kreve en rekke klasserom og student-coaching timer. Andre flagg inkluderer manglende kontaktinformasjon eller bruk av postkasse til institusjonens hovedadresse. Se etter stavemåte og grammatikfeil, uttalelser som du må «handle nå» eller miste muligheten og løfter om å sende deg en kasserer, hvis du er trent trener, før du begynner å jobbe.

Skritt

Gå til US Department of Education Database of Accredited Postsecondary Institutions and Programs siden og klikk på en av databasekoblingene som tilbys i den lysegrønne boksen for å sjekke om du har et treningsopplæringsprogram som tilbys gjennom en akkreditert institusjon for høyere utdanning. I tillegg sjekker du på Rådet for høyere utdanning Akkreditering database av institusjoner og programmer akkreditert av anerkjent USA Accrediting Organisasjoner side ved å klikke på "Jeg er enig" -knappen og følge instruksjonene på skjermen.

Skritt

Sjekk om USAs utdanningsdepartement har godkjent det byrået som et program eller en institusjon hevder, anerkjenner det som en autorisert kilde til livstreneropplæring. Gå til ED.gov Akkreditering på USAs hjemmeside og bruk koblingene i innholdsfortegnelsen for å se lister over anerkjente akkrediteringsorganer.

Skritt

Undersøk en bedrift som tilbyr livstreneropplæring for å se om det er ekte og har mottatt positive vurderinger fra tidligere studenter eller trenere. Kontroller statusen sin med handelskammeret i regionen der virksomheten har hovedkontor, Better Business Bureau og statens advokatkontor. Ta kontakt med trenerens arbeid og faglige referanser og bekreft at han har fått opplæring i og har erfaring med livskompetanse, inkludert programledelse, positiv psykologi, aktiv lytting, problemløsing, verbal kommunikasjon og motivasjonsspråk, målstilling og karriereutvikling.

Anbefalt Redaktørens valg