Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å kjøpe fond gjennom Vanguard Group (Vanguard) er lett å gjøre så lenge du har midler tilgjengelig for å investere. Vanguard er et ledende investeringsselskap som har lang erfaring med å levere kvalitets investeringstjenester til sine aksjonærer.

Du kan kjøpe Vanguard fond.

Skritt

Forstå hva et fond er. Fondforvaltningen drives av investeringsselskaper. Investeringsselskapet (Vanguard) vekker penger fra aksjonærer og bruker pengene til å investere i et bredt spekter av finansielle investeringer, som for eksempel aksjer, obligasjoner eller pengemarkeder. Når du kjøper en andel av et fond, går pengene dine inn i bassenget av pengene oppdratt og investeres i flere investeringsbiler. Mens du eier en andel av fondet, eier fondet flere aksjer i flere investeringer.

Skritt

Anerkjennelse av appell av verdipapirfond. Når du kjøper en andel av et fond, er investeringen mye mindre volatil enn å investere i bare ett bestemt selskap. Investeringsselskapet ansetter også eksperter for å få de beste økonomiske beslutningene for fondet, slik at du får fordelen av en finansiell planlegger for investeringen uten å måtte betale for en.

Skritt

Lær hva Vanguard er. Vanguard er et av de største investeringsselskapene og har et langvarig positivt omdømme i virksomheten. Koblingen til Vanguards nettsted er gitt i ressursavsnittet.

Skritt

Utforsk fondene som tilbys av Vanguard. Vanguard har et bredt spekter av verdipapirer tilgjengelige, hvorav noen har større finansiell risiko (men også større sjanse for fortjeneste) enn andre. Vanguards nettside gir deg en oversikt over tilgjengelige alternativer. Du kan også ringe til Vanguard og be om at de sender deg et prospekt for hvert fond som du vurderer.

Skritt

Snakk med en Vanguard-representant. Du kan snakke med en Vanguard-representant gratis på 877-662-7447 om dine investeringsbehov. Vanguard-representanter er opplært til å svare på en nybegynners spørsmål og vil tålmodig forklare alt du trenger å vite om å investere med Vanguard.

Skritt

Velg et fond for å investere. Etter at du har analysert opsjonene, er du klar til å velge et fond. En Vanguard-representant kan hjelpe deg med å finne det beste fondet for å møte dine økonomiske mål.

Skritt

Fyll ut et søknad. Du kan fylle ut et søknad fra Vanguards nettside, åpne en ny konto via telefon eller spør en Vanguard-representant for å sende deg en søknad. Sørg for å gi all nødvendig informasjon.

Skritt

Send inn din opprinnelige investering. De fleste Vanguard fondene krever en innledende investering på minst $ 3000. Noen typer kontoer (for eksempel en utdannelses IRA) har imidlertid et lavere innledende investeringsbehov.

Anbefalt Redaktørens valg