Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du legger inn dine skatter, vil du definitivt ha all informasjon på skjemaene for å være nøyaktig. Og dette inkluderer din adresse. Mens IRS anerkjenner at folk gjør feil på avkastningen, hvis adressen din er feil, kan du ikke motta viktig og rettidig korrespondanse - og det kan resultere i bratte straffer og avgifter.

Betyr det hvilken adresse du legger til når du legger til skatter? Kreditt: wutwhanfoto / iStock / GettyImages

Hvis du flyttet i løpet av året

Du må beholde adressen IRS har på filen for deg nåværende. Dette betyr at hvis du flytter, bør du la IRS vite så snart som mulig. Hvis du har innlevert skatt og deretter flyttet, må du legge inn en adresseendring med IRS i tilfelle det er noe galt med retur og de må kontakte deg. Gå til IRS-nettstedet og last ned IRS-skjema 8822, adresseendring, for å oppdatere adressen din. Selv om du arkiverer for et tidligere år, må du bruke din nåværende adresse - hvor du bor og mottar post - når du kommer tilbake. I tilfelle IRS ikke kan komme i kontakt med deg, er du fortsatt ansvarlig for eventuelle straffer eller avgifter du skylder.

Slik endrer du adressen din

I tillegg til å bruke IRS-skjema 8822, kan du oppdatere informasjonen din ved å bruke din nye adresse når du registrerer skatt for inneværende år. ved å sende IRS en skriftlig erklæring som inneholder ditt fulle navn, gammel adresse, ny adresse og personnummer, ITIN eller EIN; eller ved å ringe direkte til IRS. Hvis du sender inn en adressendring med den amerikanske posttjenesten, kan du også varsle IRS av den nye adressen din. Men ikke alle postkontorer fremover adresserer endringer til IRS, så du bør ikke stole på dette. Selv om du sender en endring med USPS, må du kontrollere at IRS har den nyeste adressen og informasjonen for deg.

Hvis du er innlevert i fellesskap og bor på samme adresse som din ektefelle, må du begge oppdatere adresseinformasjonen din med IRS. Men hvis du har sendt en felles retur og ikke bor på samme adresse som din ektefelle lenger, må du og din ektefelle kontakte IRS for å varsle dem om de separate nye adressene.

Uansett hvordan du endrer adressen din med IRS, kan prosessen ta fire til seks uker for å fullføre.

Anbefalt Redaktørens valg