Innholdsfortegnelse:

Anonim

For å regulere tilgangen, er et bredt spekter av hjelpeprogrammer, alt fra boligsatsninger til arbeidsplasser og helseprogrammer, avhengig av metoder som bestemmer inntekts status for en person eller familie. Mens de fleste byråer stole på den føderale fattigdomslinjen, er det ikke så presist som inntektsrammer publisert av Institutt for bolig og byutvikling (HUD). Florida, som det meste av nasjonen, er avhengig av de samme programmene for de føderale, statlige og lokale programmene det administrerer.

Inntektsstatistikk

Etterspørselen etter offentlig og annen form for bistand er høy i Florida og over hele nasjonen. For å sikre at fordelene blir distribuert til de som har størst behov, regjerer myndigheter og andre enheter i stor grad av inntekt ved tildeling av assistanse. De fleste bolighjelpeprogrammer i Florida, som HUDs offentlige boliger eller Seksjon 8-programmer og andre rimelige prosjekter fra statlige og lokale myndigheter og ideelle organisasjoner, bruker HUDs årlige inntektsgrenser. De fleste andre programmer, særlig de som finansieres av den føderale regjeringen, stole på føderal fattigdomslinjestatistikk, publisert av US Department of Heath and Human Services (HHS).

HHS og Census Bureau

Selv om de fleste hjelpeprogrammer er avhengige av HHS-fattigdomslinjenumrene og, i mindre grad, tilsvarende tall som er utgitt av US Census Bureau, er de ikke nødvendigvis det mest presise. HHS og Census Bureau annonserer hvert år en føderal fattigdomslinje. I tilfelle av HHSs tall, varierer statistikken ikke etter sted.

Census Bureau annonserer tre forskjellige tall - en for Alaska, en for Hawaii og en for de resterende 48 statene og District of Columbia. Som HHS-nettstedet illustrerer, øker hver fattigdomslinje som familiens størrelse øker. HUD oppnår inntektsgrenser fra amerikanske fellesskapsundersøkelsesdata. HUDs grenser endrer seg ikke bare med husstandsstørrelsen, men også av sted.

valgbarhet

Noen programmer bestemmer programberettigelse på grunnlag av om en familie faller over eller under den føderale fattigdomsgrensen. Andre aksepterer søknader fra husholdninger hvis inntekter kommer inn i en viss prosentandel av fattigdomsgrensen, for eksempel 125 eller 150 prosent, ifølge HHS-nettsiden. Den HHS føderale fattigdomsgrensen begrenser tilgangen til mange programmer, inkludert Head Start og National School Lunch programmet, som begge tilbys i Florida.

Hvis en familie i Florida søker bolighjelp, må den vanligvis tjene mindre enn medianinntektene i området det vil gjerne leve i. For eksempel godkjenner HUDs Seksjon 8 boligvalgsbonusprogram kun søknader fra familier med inntekter på eller under 50 prosent av deres områdes medianinntekter. Florida-byråer som driver programmer utenfor HUDs oppdrag, utsettes vanligvis for statistikk, men kan angi forskjellige prosentgrenseverdier for å vurdere berettigelsen.

Sunn barneprogram

Et eksempel på de mange Florida-programmene som stole på den føderale fattigdomslinjen for å kvalifisere søkere er Florida Healthy Kids-programmet. Administrert av Florida Department of Children and Families, programmet serverer barn som kommer fra familier med inntekter på eller under 200 prosent av den føderale fattigdomsgrensen. Denne relativt høye prosentdelen bidrar til å lukke gapet som ofte eksisterer mellom den føderale fattigdomslinjen og HUDs mer fleksible og plasseringsfølsomme inntektsgrenser.

Geografi

Fra 2010 er den føderale fattigdomslinjen, som gjelder for Florida, $ 10.830 for en person. Det tallet øker med $ 3,740 for hvert ekstra familiemedlem, og utgjør $ 22.050 i 2010 føderal fattigdomslinjen for en familie på fire, ifølge HHS-beregninger.

HUD vurderer en familie med fire personer som bor i Fort Lauderdale hovedstadsområde og lager $ 63.350 per år - 80 prosent av områdets medianinntekter - "lav inntekt". På $ 39.600 - 50 prosent av Fort Lauderdales medianinntekter - HUD ringer samme familie "svært lav inntekt." Ved $ 23.750 plasserer HUD den samme familien i sin «ekstremt lavinntekt» -gruppe, som ligger på eller under 30 prosent av et områdes medianinntekter. I Gainesville-metroen faller tallene til henholdsvis $ 49.050, $ 30.650 og $ 18.400, for en familie på fire.

Anbefalt Redaktørens valg