Innholdsfortegnelse:

Anonim

Krugerrand er en populær gullmynt som er myntet i Sør-Afrika og distribuert til kjøpere rundt om i verden. Krugerrands inneholder 22 karat gull, en legering på 91,67 prosent gull og 8,33 prosent kobber. Du kan enkelt kjøpe og selge Krugerrands på din lokale myntforhandler eller på Internett, men må sørge for at du identifiserer, pris og leverer mynter på riktig måte.

Nærbilde av ett gull Krugerrandcredit: chris-fra / iStock / Getty Images

Selge instruksjoner

Prisen du vil motta, avhenger av dagens gullpriser, størrelsen på myntstørrelsene varierer fra 1/10 til 1 troy ounce gull - og typen mint. Krugerrand 1-ounce bullion mynter har 160 serrations på kanten. Du selger disse for verdien av gullinnholdet. En bevisversjon av samme mynt har 220 serrations og kommandoer en premium pris. Sjekk nåværende priser hos lokale forhandlere som kjøper gull og på nettsteder av anerkjente gullforhandlere. De fleste forhandlere betaler for gullgull på spotrenten. Forhandleren du velger, vil låse en pris som krever at du sender fraktene innen 24 timer eller tidligere.

Fraktinstruksjoner

Hvis du selger til en forhandler som ikke er lokal, og krever at du sender dine Krugerrands, pakker du mynten i plastkasser eller -rør. Sett dem deretter i kartongkartong, tett fylle det med pakkemateriale og tett det med papirtape. Send mynten via US Postal Service som registrert forsikret post og forsikre deg om hele beløpet. Forsikringsgrensen er $ 25 000 per boks. Send e-post eller ring registreringsnummeret til forhandleren. Når forhandleren mottar og bekrefter forsendelsen, vil den enten sende en sjekk eller sende penger elektronisk til bankkontoen din.

Anbefalt Redaktørens valg