Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fabrikkede boliger gir mulighet for mange mennesker til å bli villaeiere uten bekostning av et tradisjonelt byggeplass. Det er et stort utvalg av produserte hjemmestiler og design på markedet, og mange tilpassede valg er også tilgjengelige for å møte en kjøpers ønsker eller behov. Selv om produserte boliger har forbedret seg i kvalitet og utseende de siste årene, er det fortsatt noen ulemper som kjøpere bør forstå før de kjøper.

Før du kjøper et produsert hjem, bør kjøpere forstå ulemper.

Vanskelig finansiering

Kjøpere kan oppleve at finansiering av et produsert hjem er vanskeligere enn å finansiere et tradisjonelt byggeplass. Banker og kredittforeninger kan ikke finansiere produserte boliger. Spesialutlånere er tilgjengelige for å bistå med finansiering, men disse lånene vil ha høyere priser og kortere vilkår enn tradisjonelle boliglån. Produserte hjemmebutikker vil ha forhold til flere långivere som kan bistå med å ordne finansiering, men vilkårene for lånet vil ikke være det samme som med et tradisjonelt hjem. Boliger plassert på kjøper-eide eiendommer og faste stiftelser er vanligvis enklere å finansiere.

avskrivninger

Mens de fleste eiendomsmegling øker i verdi over tid, kan det ikke produseres boliger. Med de siste forbedringene innen byggdesign og -materialer, er det mer sannsynlig at produserte boliger vil øke i verdi enn tidligere, men det er ingen sikkerhet. Faktorer inkludert hjemsted, vedlikehold og reparasjon og lokal etterspørsel vil påvirke om et produsert hjem går opp eller ned i verdi. Boliger som ligger i produserte hjemmegrupper og plassert på ikke-permanente grunnlag, er mest sannsynlig å falle i verdi.

Kvalitets problemer

Selv om produsert hjemme byggematerialer og design er betydelig bedre enn i fortiden, fortsatt problemer. Noen produserte hjemmebyggere bruker fortsatt billigere materialer som ikke er like sterke eller holdbare som tradisjonelle byggematerialer. Noen eksempler er å bruke 2x4 veggbjelker i stedet for 2x6 og sponplater i stedet for kryssfinér. Et kvalitetsbygget produsert hjem vil vare i flere tiår, men kjøpere må inspisere bygningskomponenter og byggemetoder nøye for å sikre kvalitet.

Færre kjøpere

På grunn av både oppfatning av og faktiske problemer med finansiering, kan det være få kjøpere for produserte boliger når det kommer tid til å selge. Dette kan ikke være et problem for noen produserte huseiere eller potensielle eiere, men de fleste vil til slutt selge sine hjem for å flytte inn i større boliger eller til forskjellige områder. Færre kjøpere for produserte boliger kan føre til lavere salgspriser og lengre stints på markedet. Potensielle kjøpere kan ønske å konsultere en eiendomsmegler eller lokal eiendomsmegling for å avgjøre hvor godt brukte produserte boliger selger i området der deres produserte hjem vil bli lokalisert.

Anbefalt Redaktørens valg