Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan kjøpe aksjer med PayPal. Innkjøp av aksjer er enklere enn noen gang før. Investeringsselskaper blir mer fleksible med betalingsmåter, slik at de kan møte de voksende kravene til sine kunder. En av de nyere tilskuddene av betalingsmetoder som skal brukes til å kjøpe aksjer, er PayPal, en banktjeneste.

Hvordan kjøpe aksjer med PayPalcredit: Spencer Platt / Getty Images News / GettyImages

Skritt

Finn et meglerfirma som lar deg gjøre dette. Det er noen selskaper som tillater dette. Bruke PayPal for å kjøpe aksjer pleide å være mer allment mislikte fordi midlene ikke var virkelig sikre. Det betyr at PayPal forbeholder seg retten til å ta bort midler, hvis de tror at du har oppnådd dem på en uetisk eller ulovlig måte eller på en måte som bryter med deres retningslinjer.

Skritt

Kjøp en konto hos et firma som lar deg kjøpe aksjer med PayPal.

Skritt

Vent to uker om nødvendig for meglerfirmaet for å bekrefte at pengene dine er tilgjengelige, og at pengene har offisielt fjernet PayPal-kontoen din.

Skritt

Betal et gebyr for serviceavgift med meglerfirmaet og kanskje med PayPal. Noen meglerfirmaer krever ekstra gebyrer for å bruke en PayPal-tjeneste. I tillegg, avhengig av hvilken type konto du har med PayPal, kan det hende det er ekstra gebyrer.

Skritt

Kjøpe aksjene dine ved hjelp av meglerfirmaets nettsted eller ved å ringe deres gratisnummer. Du kan vanligvis kjøpe noe lager du ønsker.

Anbefalt Redaktørens valg