Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mange føderale bistandsprogrammer er på plass for å hjelpe familier som lider utilstrekkelig inntekt. Inntektsretningslinjer varierer avhengig av det spesifikke programmet. Noen programmer er ment spesielt for familier med små barn, mens andre retter seg mot eldre eller funksjonshemmede i hjemmet. Det kan hende du må oppfylle arbeidskrav for å kunne motta hjelp.

Matkuponger

Matstempelprogrammet, nå kalt Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP), tilbyr månedlig assistanse for å kjøpe mat. Fordeler legges på et debetkort som staten har til å bruke på registret, akkurat som et bankkort. Fra 2011 kan en familie på tre ikke gjøre mer enn $ 1,984 i måneden før fradrag for å kvalifisere, ifølge USAs Department of Agriculture. Inntektskapene stiger med familie størrelse. En familie på seks kan ikke gjøre mer enn $ 3.200 i måneden.

Kontantstøtte

Midlertidig assistanse til behjelpelige familier (TANF) er et kontant hjelpeprogram. Mengden assistanse du kvalifiserer for, lastes inn på samme debetkort du bruker til matfrimerker, bare denne gangen er du lov til å ta ut penger på registret eller ved en minibank. TANF kan brukes til grunnleggende elementer som klær, regninger og verktøybetalinger. En familie på tre kan kvalifiseres hvis den ikke tar inn mer enn $ 1 079 i måneden før fradrag, og en familie på seks kan tjene ikke mer enn 1 739 dollar i måneden.

SSI

Sosialtilsynet fører tilsyn med et program kalt Supplemental Security Income (SSI). Dette programmet gir penger til familier hver måned for å hjelpe med grunnleggende nødvendigheter.Søkere må være enten blinde, funksjonshemmede eller minst 65 år og står overfor økonomiske vanskeligheter. En ektefelle eller et barn som er blind eller funksjonshemmede, kan kvalifisere seg. Inntektsdekselet for en familie er $ 2.107 i måneden i arbeidsinntekt (jobb, selvstendig næringsdrivende) eller $ 1.031 i måneden i uopptjent inntekt (arbeiders kompensasjon, veterans fordeler). Kontoret vil vurdere en kombinasjon av begge.

WIC

WIC står for kvinner, spedbarn og barn. Målet med dette programmet er å hjelpe kvinner og deres barn i alderen 5 og under, som er i fare for ernæringsmessig underskudd. Deltakere mottar WIC-kuponger for bestemte matvarer i matbutikken, inkludert melk, ost, tunfisk, frokostblandinger, bønner og juice. Inntektsretningslinjer er mindre strenge enn andre programmer: En familie på tre kan tjene opptil $ 2.823 og kvalifisere, og en familie på seks kan tjene opp til $ 4.553 og kvalifisere.

Anbefalt Redaktørens valg